Ga naar hoofdinhoud
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar
Login kapper
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar

Weave extensions van Hairweave voor lang en vol haar

Wanneer je droomt van een volle haardos, maar zelf niet bent gezegend door de hair gods, kom je al snel bij weaves uit. Wij raden in bijna alle gevallen weaves aan.

Kies je abonnement Vanaf 75 euro per maand
Weave extensions

Weave extensions van Hairweave voor lang en vol haar

Vanaf 75 euro per maand

Wanneer je droomt van een volle haardos, maar zelf niet bent gezegend door de hair gods, kom je al snel bij weaves uit. Wij raden in bijna alle gevallen weaves aan.

Hairweave abonnementen

Al onze abonnementen lopen gedurende 1 jaar. Daarna zal je toe zijn aan nieuwe hairextensions en kan je ervoor kiezen een nieuw abonnement af te sluiten. Weet je nog niet welk abonnement bij jou past? Maak dan eerst een afspraak bij een van onze aangesloten salons.

Volume

Extensions: 3 wefts van 21 gram
Lengte: 45 cm
Aanbrengen: 1 rij, 3 wefts
Elke 6 weken ophogen
Incl. bevestigingsmateriaal
Meer volume

Prijs

Bij aanvang € 190,-
Maandelijks € 75,-

Optioneel: verzorgingsproducten

Volume & lengte

Extensions: 6 wefts van 21 gram
Lengte: 45 cm
Aanbrengen: 2 rijen, 6 wefts
Elke 6 weken ophogen
Incl. bevestigingsmateriaal
Meer volume en lengte

Prijs

Bij aanvang € 200,-
Maandelijks € 110,-

Optioneel: verzorgingsproducten

Extra lange wefts!

Volume & extra lengte

Extensions: 6 wefts van 21 gram
Lengte: 51 cm
Aanbrengen: 2 rijen, 6 wefts
Elke 6 weken ophogen
Incl. bevestigingsmateriaal
Meer volume en extra lengte

Prijs

Bij aanvang € 210,-
Maandelijks € 115,-

Optioneel: verzorgingsproducten

Big Hair

Extensions: 9 wefts van 21 gram
Lengte: 45 cm
Aanbrengen: 3 rijen, 9 wefts
Elke 6 weken ophogen
Incl. bevestigingsmateriaal
Meer volume en extra lengte

Prijs

Bij aanvang € 210,-
Maandelijks € 150,-

Optioneel: verzorgingsproducten

Hoe werkt het abonnement op weaves?

Kies een salon en plan een intake

Maak eerst een afspraak voor een intake bij een van onze aangesloten salons om te kijken welk abonnement het beste bij je past.

Kies jouw abonnement

Sluit na je intake bij een van onze salons het abonnement van je keuze af op onze website. Een abonnement duurt een jaar.

stap 3-r
Maak een afspraak voor het plaatsen

Heb je een keuze gemaakt voor een salon, dan hoef je alleen nog maar een afspraak in te plannen voor het plaatsen.

stap 4-r
Laat elke 6 weken je extensions ophogen

Iedere 6 weken raden wij je aan de Weave extensions (omhoog) te plaatsen. De kosten hiervoor zijn onderdeel van het abonnement.

Hoe worden de wefts in het haar aangebracht?

Weaves, ofwel wefts, zijn hairextensions die in het eigen haar worden gevlochten. Een in weaves gespecialiseerde haarstylist (zoals de professionals die aangesloten zijn bij Hairweave) maakt een ultradun vlechtje met eigen haar op de hoofdhuid en bevestigt daarop de handgemaakte weft met naald en draad.

Er komt geen verhitting, verwarming of lijm aan te pas bij weaves: daarom is deze vorm van hairextensions ook niet schadelijk voor het eigen haar.
Door de flinterdunne aanhechtingsrand is de ongeveer 30 cm brede weft niet zichtbaar en bijna niet voelbaar: je wefts mengen zich supernatuurlijk tussen je eigen lokken. Deze methode is daarom heel geschikt voor vrouwen met dun en kwetsbaar haar.

De handgemaakte wefts van Hairweave zijn van 100% echt haar en hebben een lengte van 18 inch ( 45 cm). De structuur van de weft is Bodywave: dit betekent dat de extensions uit de verpakking een grove krul hebben. Als je er niks mee doet qua styling zullen je wefts steil vallen, maar krullen en andere (hitte)styling is ook mogelijk!

Volume of verlenging: hoeveel wefts heb je nodig?

Het aantal wefts dat je nodig hebt, is afhankelijk van je wensen en je eigen haar. Heb je dik haar of wil je een verlenging? Dan heb je meer wefts nodig om een natuurlijk verloop van de hairextensions met je eigen haar te garanderen. Bij dun haar of alleen het creëren van volume heb je minder wefts nodig.

Met deze verschillen hebben wij natuurlijk rekening gehouden in ons abonnementsaanbod, zodat je nooit teveel betaalt of met ongebruikte wefts zit. Kies uit de volgende 3 Hairweave abonnementen:

 • Het Small abonnement. Een abonnement voor alleen volume: 3 wefts voor 1 rij extensions.
 • Het Medium abonnement. Een abonnement voor volume én lengte: 6 wefts voor 2 rijen extensions.
 • Het Big! abonnement. Een abonnement voor big hair, vol en lang: 9 wefts voor 3 rijen extensions.

Weet je niet zeker wat bij je past, of heb je speciale wensen? No worries. Er is altijd de mogelijkheid om af te wijken van het aantal wefts in jouw Hairweave abonnement (dit heeft wel invloed op de maandprijs).

Deel je wensen tijdens je intakegesprek met één van onze Hairweave specialisten, dan zorgen wij dat je het haar van je dromen krijgt!

Hoe lang gaan weave extensions mee?

Bij het zorgvuldig omgaan met jouw weave extensions is de levensduur ongeveer 12 maanden. Wij zorgen dat je de beste kwaliteit human hair krijgt: glanzende, zijdezachte, remy gesorteerde weaves die vol zijn tot in de punten, voor de beste start van jouw droomhaar. Zorgvuldig omgaan met je Hairweave extensions komt vervolgens vooral neer op jouw verzorgingsritueel.

Bekijk hier ons aanbod extensions

Hoe verzorg ik mijn weave extensions?

Goede verzorging is essentieel om zo lang mogelijk te genieten van jouw hairextensions. Om een volledig jaar lang dat prachtige haar over je schouders te laten golven, moet je hierop letten:

 • Gebruik de juiste haarverzorgingsproducten. Doordat extensions niet worden gevoed door de hoofdhuid (zoals het geval is met je eigen haar) heeft je weave extra verzorging nodig om de kwaliteit te behouden.
 • Shampoos die oliën, sulfaten of parabenen bevatten, maken het haar pluizig, al gebruik je nog zo’n duur merk. Wij adviseren daarom de Schwarzkopf haarverzorging die na jaren onderzoek speciaal is ontwikkeld voor weaves.
 • Borstel regelmatig met een daarvoor geschikte borstel, zoals een Tangle Teezer of Mediceuticals borstel. Zo verwijder je onzuiverheden en resten van stylingproducten al deels vóór het wassen.
  Was je haar voorzichtig met lauw water en niet te vaak: 2 keer per week is echt genoeg. Sluit je wasbeurt af met een conditioner.
 • Droog je hairweave voorzichtig. Knijp de haren zachtjes van boven naar onder droog met een handdoek of hydrofiele doek. Hierna kun je een hittebescherming aanbrengen en eventueel je haren föhnen.

Wat moet je vooral WEL doen met weaves:

 • Slapen op een satijnen kussen. Dit beschermt het haar tegen afbreken en pluizig worden.
 • Je wefts op tijd laten ophogen, zodat je eigen haar zo min mogelijk onder spanning komt te staan door de speling tussen hoofdhuid en weave.
 • Föhn je haar droog voor een mooie glans. Dit polijst je lokken en voorkomt klitten en pluis. Werk van onder naar boven, waarbij je het haar vastzet met een klem.
 • Je haren losjes vlechten of in een losse knot doen als je gaat slapen. Dit voorkomt knopen in je haar en stress op de weave wanneer je woelt in je slaap.
 • Eenmaal per week een voedend haarmasker gebruiken in de lengtes van je haar.
 • Gebruik na het stylen van je haar een serum als finishing touch, voornamelijk in de punten.

Wat moet je vooral NIET doen met weaves:

 • Met nat haar slapen. Dat geeft klitten waar je in de morgen spijt van hebt.
 • Met nat haar opsteken. Zorg dat je haar goed droog is voordat je het opsteekt, zodat het weer losjes naar beneden valt zodra je het losmaakt.
 • De sauna ingaan zonder bescherming voor het haar. De hitte beschadigt je wefts en maakt ze droog.
 • Krabben. Het kan zijn dat net geplaatste weaves kriebelen, maar krab dan niet met je nagels. Als de jeuk te erg wordt, druk er dan op met een platte vinger. Een klein beetje dagcrème bij de beginpuntjes van de wefts op de vlecht wil ook helpen.
 • Zilvershampoo gebruiken. Hier wordt het haar heel droog van.
 • Beschermende of verzorgende producten zoals haarolie ook op de vlecht of aanhechtingsrand van de wefts aanbrengen. Dit verzwakt de bevestiging, waardoor je weaves eerder uit kunnen zakken.

Zwemmen met je wefts?

Zwemmen met je wefts? Ja hoor, dat kan gewoon. Maar maak het wel vast: met los haar en extensions gaan zwemmen veroorzaakt klitten. Wil je toch écht zwemmen met los haar, maak je haar dan eerst nat onder de douche naast het zwembad. De weaves verzadigen zich dan met kraanwater en niet het chloor- of zeewater: beter voor je investering!

Na het zwemmen spoel je je haar ook weer uit onder de douche. Voelt het toch droog aan, behandel de lengtes van het haar dan met een leave-in conditioner.

Ook weave extensions in astinten!

We zijn trots om te zeggen dat we als haarleverancier bekend staan om onze prachtige assige kleurschakeringen. De meeste hairextensions komen van donors met van nature (bijna) zwart haar, zodat het haar heel sterk ontkleurd moet worden om een andere kleur te bereiken. Bij dit chemische proces krijgt zwart haar vaak een oranje gloed die bijna niet weg te krijgen is.

Bij Hairweave hebben onze haarspecialisten dat wel voor elkaar gekregen: Bekijk de prachtige astinten in ons assortiment maar eens! Ook vind voornamelijk je Europees haar in ons assortiment, waarbij het agressieve ontkleuringsproces vaak niet nodig is.

Hairweave weft extensions astinten

De verschillen tussen weft, tape en clip-in extensions

Weave extensionsExtensions met waxbondjes

Tape extensionsClip-in extensions
Ongeveer 30 cm breed, 1 tot 3 wefts per vlechtjeLosse plukjes, 1 per plukje eigen haarOngeveer 4 cm breed, 2 tapes per pluk eigen haarVerschillende breedtes in 1 set, 1 clip per pluk of baan eigen haar
Binnen 1 uur in het haar geplaatstPlaatsing in het haar duurt urenBinnen 2 uur in het haar geplaatstBinnen 1 uur in het haar geplaatst
Weinig kans op haarbreuk door een goede verdeling van het gewicht van de wefts op de vlechtGrote kans op haarbreuk door het gewicht van de extensions aan dunne plukjes eigen haarGemiddelde kans op haarbreuk door het gewicht van de tapes aan het eigen haarWeinig kans op haarbreuk, mits goed aangebracht en weer verwijderd
Kan bij goede verzorging een jaar lang om de 6 weken opnieuw geplaatst wordenMoeten na 4 maanden verwijderd worden en kunnen niet hergebruikt wordenKan bij goede verzorging tot een jaar lang om de 4 weken opnieuw geplaatst worden met een nieuw plakkertje Kan bij goede verzorging een jaar lang hergebruikt worden wanneer je wil
De bevestigingsmethode van een vlechtje beschadigt het eigen haar niet, ook niet bij het omhoog plaatsenDe verwarming van de bondjes bij bevestiging en het oplossen van het bondje bij verwijderen beschadigen het eigen haarDe tapes verwijderen en residu lijm oplossen na verwijdering beschadigen het eigen haar De clips beschadigen het eigen haar niet mits goed aangebracht, maar moeten wel iedere dag aangebracht en verwijderd worden
Semipermanent: je kunt de extensions niet zelf verwijderenSemipermanent: je kunt de extensions niet zelf verwijderenSemipermanent: je kunt de extensions niet zelf verwijderenNiet permanent: je kunt de extensions zelf verwijderen
Het vlechtje houdt de weave op zijn plaats, ook als je eigen haar groeitJe kunt een extension verliezen als je eigen haar afbreektJe kunt een tape verliezen als je eigen haar afbreektJe kunt een clipje verliezen als deze niet goed bevestigd is

Alle voordelen van de Hairweave weave hairextensions en abonnementen op een rij:

 • Topkwaliteit weaves van 100% echt haar
 • Veel kleurschakeringen, ook astinten!
 • Je kunt je hairweave föhnen, stylen met hitte en kleuren
 • Niet schadelijk voor het eigen haar door bevestiging met naald en draad
 • Volle uiteinden en een flinterdunne aanhechtingsrand voor echt prinsessenhaar
 • Hoogste knoopdichtheid: veel haar per weave, dus waarde voor je geld en het volste haar
 • 100 % cuticle Remy haar (de haarschubben staan dezelfde kant op, en dat scheelt klitten)
 • Snel: We plaatsen de weaves binnen een uur
 • Duurzaam: je wefts zijn herplaatsbaar en gaan ongeveer een jaar mee
 • Je krijgt een intakegesprek met een haarspecialist die al jouw vragen beantwoordt
 • Kies uit een groot aantal landelijk aangesloten salons die met Hairweave haar werken. Handig als je verhuist!
 • Mogelijkheid tot gespreide betaling
 • De extensions worden continu getest op kwaliteit
 • Onze specialisten zijn getraind en gebruiken alleen de beste bevestigingsmethodes
 • Toegang tot exclusieve verzorgingsproducten van het gerenommeerde merk Schwarzkopf
V parts haarstukken

V-part clip-in extensions

Wil je graag hairextensions, maar heb je dun, fragiel of te weinig haar op je kruin om de aanhechting te verbergen? Onze V-part clip-in extensions zijn de oplossing.

Dit haarstuk rust boven op het hoofd met enkele clipjes, waardoor er geen gewicht aan je haar hangt. Door de V-vorm is het vooraanzicht van je hoofd helemaal extension-vrij. Je merkt niet eens dat je een haartoevoeging draagt!

Meer informatie

Haar Toppers

Er zijn diverse modellen en afmetingen toppers.  De grotere modellen worden vaak gebruikt om extra volume en lengte aan het haar te geven. De kleinere modellen vaak om een dunner wordend haar of kalende plekken op een simpele maar een hele stevige manier te verbergen.

Meer informatie

Waarom een abonnement op weave extensions?

Weaves van echt haar zijn een mooie, maar prijzige investering. Zeker als je ze tegelijk moet afrekenen, ben je een behoorlijk bedrag kwijt.

Onze haarspecialisten denken graag met je mee om jou dat extra haar waar je van droomt te geven. Daarom bieden alle bij Hairweave aangesloten salons jou de keuze om de hairweaves in één keer, of in delen te betalen: dat is het Hairweave abonnement.

Het Hairweave abonnement is exclusief verzorgingsproducten, kleuren en knippen van het haar. Dit kun je na het plaatsen van de wefts in de salon afrekenen. 

Met de wefts van Hairweave ben je verzekerd van hoge kwaliteit weaves die je haar niet beschadigen. Ons in haartoevoegingen gespecialiseerde team selecteert al onze haarstukken en hairextensions met de hand, om prachtig haar te garanderen voor jou! 


Dit is het Hairweave-abonnement

Back To Top
Winkelwagen