Skip to content
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar
Login kapper
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar

Met extensions kun je binnen een paar uren het haar van je dromen hebben. Haar waar je mee slaapt, wakker wordt, kunt zwemmen, sporten en dansen. Dat je kunt stylen en kleuren. Dat alles kan alleen met 100% echt haar extensions van de hoogste kwaliteit. En voor minder moet je het ook niet doen. Bij Hairweave snappen we dat heel goed! Daarom vind je bij ons alleen hairextensions die aan de volgende eisen voldoen:

  • 100% echt haar uit Europa
  • Cuticle Remy gesorteerd
  • Hoge knoopdichtheid: 21 gram per bundel 
  • Een lengte van 46 cm
  • Handgeknoopt, met een flinterdunne aanhechtingsrand
  • Volle uiteinden

Waarom werkt Hairweave met Europees haar?

Europees haar staat bekend als het neusje van de zalm op gebied van extensions. En met reden!

  • Europese extensions blenden het mooist met je eigen haar vanwege hun structuur. Goedkoper human hair komt vaak uit China, India of Brazilië. Maar Chinese extensions zijn vaak dikker en steiler dan ons eigen Europese haar en heel donker van kleur. Braziliaans haar is vaak gekruld en ook erg donker van kleur. En Indiaas haar is vaak erg steil en intens zwart. Deze extensions zijn allemaal mooi, maar passen minder goed bij het doorgaans fijne Europese haar. Dat maakt het onopvallend blenden met je eigen haar moeilijker.
  • Van nature hebben wij veel kleurschakeringen in ons haar. Dat geldt natuurlijk ook voor de haardonoren. Daarom moeten hairextensions meestal eerst ontkleurd worden, om vervolgens geverfd te worden in de gewenste kleuren. Hoe donkerder het virgin haar is (100% onbehandeld, ‘maagdelijk’ donorhaar), hoe agressiever het ontkleurd moet worden. Europees haar heeft veel kleurschakeringen, maar nooit die intens donkere virgin kleur van Chinees, Indiaas of Braziliaans haar. Daardoor heeft het geen harde ontkleuring nodig.
  • Het niet agressief hoeven ontkleuren houdt de haarschubben van Europees haar gezonder. Dit zie je terug in de kwaliteit en levensduur: door Europees haar goed te verzorgen, blijft het het langst mooi van allemaal.

Om deze redenen werken wij zoveel mogelijk met Europees haar. Maar ook omdat het de meeste mogelijkheden biedt voor jou en je kapper als het gaat om hair creations.

Waar moet je op letten bij de aanschaf van extensions?

Bij het aanschaffen van extensions moet je eerst bedenken hoe je ze wilt gebruiken. Wil je ze dagelijks dragen, of alleen bij speciale gelegenheden zoals een feest of festival?

Wil je de extensions dagelijks dragen, dan raden we altijd 100% human hair aan. Een investering, maar je krijgt daarmee wel een product dat het langst mooi blijft en het natuurlijkst voelt.
Wil je niet teveel geld uitgeven of je extensions maar af en toe dragen? Dan is synthetisch haar ook een prima optie.

En minstens zo belangrijk als waarvoor jij je extensions wilt gebruiken: de kwaliteit ervan, zodat je langdurig waar voor je geld krijgt. Maar hoe herken je de hoogste kwaliteit hairextensions?

Hoe herken je de
kwaliteit van extensions?

100% cuticle remy hair

Dit betekent dat alle haarschubben dezelfde kant op staan. Wanneer de individuele haren in een weft niet allemaal in dezelfde groeirichting geweven zijn, veroorzaakt dat klitten en pluis. Wordt dit niet vermeld bij extensions, dan zijn ze vaak niet remy gesorteerd en verliezen de haren hun zachtheid en soepelheid zodra de siliconenlaag eraf gewassen is.  

De hoogste knoopdichtheid

Dit betekent dat de hoeveelheid haren die op een weave bevestigd zijn, zo groot mogelijk is. Hairweave extensions wegen 21 gram per bundel, in plaats van de 15 gram die standaard is voor wefts bij andere haarleveranciers. 21 gram bij een weft van 18 inch is de hoogste knoopdichtheid die mogelijk is voor handgemaakte wefts: een volle bos haar gegarandeerd dus!

Ideale lengte

Al onze weave extensions zijn 46 cm lang, ofwel 18 inch. Dat betekent dat je haar tot halverwege je rug valt; de ideale lengte om allerlei kapsels mee te maken zonder dat het erg zwaar wordt. Updo’s, halve updo’s, messy buns, allerlei vlechttechnieken, you name it. Europees haar is moeilijk in deze lengte te krijgen voor een betaalbare prijs, maar bij ons vind je het. Een aantal kleuren zijn nu ook verkrijgbaar in 20 inch. Zie je dit niet in de webshop, neem dan contact met ons op.

Handgeknoopt, met een flinterdunne aanhechtingsrand

Doordat de aanhechtingsrand handgeknoopt is, kunnen we die extreem dun vervaardigen. Dat valt meteen op wanneer je de weft bekijkt, maar niet in je haar! De flinterdunne aanhechting maakt deze bijna onzichtbare haartoevoeging heel geschikt voor mensen met wat dunner en fragieler haar.

Volle uiteinden

Onze hand tied wefts hebben altijd volle uiteinden. Maar al te vaak lopen hairextensions dun uit, en moeten de extensions flink ingekort worden zodra ze in model gebracht worden. Zonde van dat haar! Dat overkomt je niet met Hairweave extensions.

Daarnaast heb je langer plezier van extensions die vol zijn tot in de punten: zelfs wanneer ze wat haar verliezen, valt dat niet op en hoeft er niets van de lengtes af om vol haar te behouden.

Weave extensions verven, föhnen en stylen

Omdat onze handgemaakte weave extensions van 100% echt haar zijn, kun je ze net zoals jouw eigen haar verven, föhnen en stylen.

Bij föhnen en stylen hebben je extensions wat extra liefde nodig, omdat ze niet gevoed worden door je hoofdhuid (zoals dat wel het geval is met je eigen haar). Gebruik dus een hittebescherming in je lengtes en regelmatig een voedend haarmasker.

En let op: laat je extensions alleen van donker naar licht kleuren door een specialist! Zelf extensions kleuren of ze lichter kleuren raden we sterk af, om de kwaliteit van je hairextensions te waarborgen.

Lees meer over de verzorging van extensions

Continue kwaliteitscontrole

Bij Hairweave zijn we trots dat we alleen de allerhoogste kwaliteit weave extensions aanbieden. Maar we gaan verder dan dat.

Met ons team hebben we een protocol in het leven geroepen om onze hoge haarkwaliteit continue te waarborgen. Het haar van Hairweave extensions wordt daarom streng gecontroleerd door diverse haarspecialisten van Hairweave en onze aangesloten professionals, maar ook door de haarspecialisten van Schwarzkopf. Hun exclusieve haarverzorgingslijn voor extensions is ontwikkeld na onderzoek van onze hairextensions, zodat je zo lang mogelijk geniet van je Hairweave lokken.

De ongeëvenaarde kwaliteit van Hairweave haar geldt voor alle extensions in ons assortiment, maar ook voor speciale verzoeken. Wil je customized haartoevoegingen laten maken? Het nauwe en jarenlange contact met onze hoofdleverancier maakt snel schakelen mogelijk.

Kun je dus niet vinden wat je zoekt op het gebied van extensions? Wie weet vinden we samen de perfecte oplossing voor je.


Neem contact met ons op

Back To Top
Winkelwagen