Skip to content
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar
Login kapper
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar

Clip-in extensions bestellen? Ga voor een V-part!

Clip-ins van echt haar zijn razend populair. Dat snappen we! Je klikt ze in je eigen haar en BOOM! Hair for days. Bij Hairweave adviseren we V-parts, daarmee creëer je ook bovenop je hoofd volume.

Clip-in extensions bestellen? Ga voor een V-part!

Clip-in extensions zijn razend populair. Dat snappen we! Je klikt ze in je eigen haar en BOOM! Hair for days. Bij Hairweave adviseren we V-parts, daarmee creëer je ook bovenop je hoofd volume.

Clip-ins zijn razend populair. Dat snappen we! Je klikt ze in je eigen haar en BOOM! Hair for days. Bij Hairweave adviseren we V-parts: de nieuwste soort clip-in extensions die je ook bovenop volume geven, terwijl je eigen haar niet beschadigd wordt. Dus wil je clip-in extensions bestellen? Ga dan voor een V-part! Wij vertellen je alles over de verschillen.

Wat zijn clip-in extensions?

Het woord zegt het eigenlijk al: clip-in hair extensions zijn stroken echt of synthetisch haar die met meerdere drukgevoelige clips vastgeklikt worden aan je eigen haar. Hiervoor maak je een scheiding van oor tot oor, toupeer je je haar een beetje en clip je de stroken hair extensions in.

In de wereld van clip-in haartoevoegingen zijn er enorm veel verschillen in de modellen, lengtes, gewicht, structuur en natuurlijk kwaliteit van de extensions. Daarnaast kun je kiezen uit meerdere soorten clip-ins, die we hieronder toelichten.

Voordelen van clip-ins

  • Je clipt ze in een handomdraai in en uit je haar
  • Ze gaan langer mee omdat je er niet mee slaapt (geen wrijving met je kussen tenslotte)
  • Ze gaan langer mee omdat je clip-ins niet zo vaak hoeft te wassen
  • Je kunt er krullers in doen die je de hele nacht laat zitten terwijl jij slaapt
  • Je bepaalt zelf waar jij meer volume en/of lengte wilt creëren in je kapsel

Nadelen van clip-ins

  • Je moet ze er s’ avonds weer uithalen om klitten en haarbreuk te voorkomen
  • Bij regelmatig gebruik van volumineuzers of brede wefts moet je de clipjes telkens ergens anders zetten om schade aan je eigen haar te voorkomen
  • Omdat je clip-ins zelf moet inzetten, moet je er even handig in worden
  • Je moet je haar touperen om ze goed vast te kunnen zetten

Welke soorten clip-in
extensions zijn er?

Kleine clip-ins

Ook wel volumizers genoemd. Volumizers zijn stroken haar van enkele centimeters breed voor nét meer wat volume en/of lengte. Je brengt ze aan op plekken op je hoofd die je zelf uitkiest, waardoor je wat kunt spelen met je look. Of je creëert alleen volume daar waar het nodig is. Maar een bos haar maken die overal even vol is gaat niet zo makkelijk met kleine clip-in extensions.

Bredere wefts

Clip-ins voor het echte werk! Met bredere wefts creëer je veel meer lengte en volume dan met volumizers mogelijk is. Afhankelijk van de breedte kunnen deze extensions helemaal van de ene kant van je hoofd achterlangs naar de andere kant gaan. Zo heb je overal even vol haar.

Clip-in ponytails

Dit zijn kant-en-klare paardenstaarten die je aan je eigen haar bevestigt met enkele clips. Zo kun je eenvoudig zelf dikte, lengte of kleur toevoegen aan allerlei soorten staarten, knotten of knoedels.

Hair toppers

Hair toppers zijn haarwerken die je bovenop je hoofd bevestigt met drukgevoelige clipjes. Zo heb je in enkele seconden vol haar, ook op je kruin. Een prima oplossing als je last hebt van beginnende kaalheid of gewoon meer volume boven op je hoofd wilt. Het blenden van een hair topper met je eigen haargrens is even oefenen.

V-parts

Ook wel V-shaped pieces genoemd. Deze haarwerken clip je ook bovenop je kruin vast, maar laten je eigen haargrens en scheiding onbedekt. Ideaal om onzichtbaar volume en body aan fijn, dun haar te geven! Verder in dit artikel vind je meer informatie over V-shaped piece extensions.

Wat zijn V-part extensions?

V-part extensions, ofwel V-shaped pieces, zijn de nieuwste generatie haarwerken. De V-part bevestig je met enkele clipjes tussen je eigen haar, bovenop je hoofd: instant volume vanaf je kruin én aan de zij- en achterkant van je hoofd!

Door de V-scheiding aan de voorkant blijft je haargrens intact, en is het vooraanzicht van dit haarstuk dus erg natuurlijk. En dat zonder je eigen haar te beschadigen! In tegenstelling tot de bekende clip-ins die je aan de zij- en achterkant van je hoofd bevestigt, belast een V-part haarstuk namelijk je eigen haar niet, omdat het bovenop je hoofd rust.

Bij Hairweave kun je kiezen uit V-parts van de hoogste kwaliteit 100% human hair in verschillende lengtes, gewichten en kleurschakeringen – ook in astinten en balayage voor een supernatuurlijke blend met jouw haar.

De Hairweave V-parts beginnen al vanaf 50 gram, waardoor ze ook uiterst geschikt zijn voor mensen met dunner en fragieler haar. Je raadt het al: we zijn ontzettend trots op onze eigen Hairweave V-part lijn!

Back To Top
Winkelwagen