Skip to content
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar
Login kapper
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Echt haar

Mijn naam is Nathalie Soesman; founder van Hairweave.nl. Hét bedrijf dat oplossingen biedt voor een steeds groter wordende groep vrouwen die niet gezegend zijn met een volle haarbos, net dat beetje extra willen of juist graag wat extra kleur willen brengen in het leven met onze mega succesvolle kleuren tape extensions. Een rage uit America die steeds populairder wordt in Nederland en waar wij met trots over kunnen zeggen dat wij leverancier nummer 1 zijn!

Jarenlang heb ik als bladmanager gewerkt voor het luxe lifestyle magazine Talkies Magazine. Samen met Leco van Zadelhoff, de alom geprezen visagist van bekend Nederland werkte ik aan de Beauty Special editie. Mij werd toen nog duidelijker hoe belangrijk haar voor het vrouwelijke gevoel is.

Om die reden besloot ik om 12 jaar geleden mijn passie te volgen en mij toe te spitzen op diverse manieren van haartoevoegingen. Of het nou bevestigd wordt door middel van een weave, met een klemmetje of tape. Ik heb alle opleidingen en cursussen gevolgd,  stage gelopen bij kapsaloneigenaresse en haarstyliste Niama Amhali-el Bahri (vrouw van cabaretier Najib Amhali) en 3 maanden ervaring op gedaan bij een grote kappersketen in Amerika. Uitgeleerd ben ik nooit, nog steeds volg ik diverse cursussen om op de hoogte te blijven van alle innovaties op dit gebied. Graag deel ik ook mijn kennis en inmiddels heb ik al vele kappers en kappersketens in Nederland met veel enthousiasme cursussen gegeven.

Kijken en luisteren naar een klant, samen zoeken naar de beste oplossing is het mooiste wat er is. Vandaag de dag zijn er zulke mooie oplossingen dat hoe jong of oud je bent of wat je haarwensen ook zijn er altijd een gepaste mogelijkheid te bieden is.

Het bedrijf Hairweave is bewust gevestigd op een zeer mooie bosrijke locatie, weg van alle drukte. In alle rust ontvangen wij u graag overdag of, indien gewenst in de avond.

Met trots kan ik zeggen dat mijn doel om Hairweave toegankelijk te maken voor een heel breed publiek is gelukt.

Kom graag een keer langs en ervaar het ook!

Hair doesn’t make the woman but good hair definitely helps.

Heel veel liefs,

Nathalie

Back To Top
Winkelwagen