Ga naar hoofdinhoud
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Natuurlijk haar
Snelle bezorging
Landelijke dekking salons
100% Natuurlijk haar

Het Hairconnexxion team bestaat uit diverse leden met ieder hun eigen specialisme.

Koenraad Engels

Koenraad is Creative Director van ‘Engels Creations Life Style Salon’ en daarnaast ervaren trainer bij Hairconnexxion. Hij is presentator, schrijver van columns in vakbladen en doet regelmatig metamorfoses voor bladen en tv.

Laila Sjer

Laila is haar en make-up artist en educator bij Hairconnexxion. Laila is werkzaam bij ‘Engels Creations Life Style Salon’ in Zeist als master stylist. Zij maakt prachtige creaties op het gebied van knippen, kleuren en styling. 

Eline Schoenmaekers

Eline is haar en make-up artist en educator bij Hairconnexxion. Zij werkt al 9 jaar als zzp kapper en heeft haar eigen salon E-Line Hairfashion. Ze heeft eerst in verschillende salons gewerkt, zo kon zij haarzelf specialiseren. Haar specialisatie ligt in creatief knippen en bridal looks. 

René  Minnee

René is bekend als algemeen directeur en eigenaar van de kappersketen Cuts & Colours. Daarnaast is hij gepassioneerd trainer, inspirator en spreker!

Inge van der Hulst

Inge is technical advisor bij Henkel voor de kappersmerken Indola en Schwarzkopf Professional. Zij heeft ruim 10 jaar ervaring op gedaan in verschillende kapsalons in Nederland als kapster en is daarna gaan werken bij Henkel als bedrijfsleidster. Ze he heeft voor verschillende merken gewerkt als technical consultant en educator. Daarnaast heeft ze een intenationale opleiding gevolgd binnen Henkel als train the trainer, PPS & Field Force trainer en traint ze zowel kappers, ondernemers en freelance trainers op vaktechnische kennis, communicatie en advies en geeft ze “train de trainers” en podium trainingen. Inmiddels werkt ze 18 jaar voor Henkel en is ze verantwoordelijk voor de begeleiding van alle Key Account (kapsalon ketens) van Indola en Schwarzkopf Professional binnen Nederland. 

Lotte de Vogel

Lotte is Customer Marketeer bij Henkel voor het kappersmerk Indola en heeft door middel van deze rol veel kennis vergaard over social media.

Tessa Steur

Tessa is SEO projectmanager bij Multi Media Concepts. Tessa is bevlogen in social media-, video- en internet marketing en vervult zo ook haar rol bij Hairconnexxion. Verder verzorgt zij de administratie en communicatie voor Hairconnexxion. 

 

 

Back To Top
Winkelwagen